Pasirinkite kalbą

LT
EN
PL
RU
FR
DE
IT
ES

Paieška

Ieškoti

Susisiekite su mumis

lt Rašykite mums Paieška

2022

„KAUNAS – EUROPOS KULTŪROS SOSTINĖ 2022“ ATIDARYMAS


2022 01 06


Pakeliui į didįjį „Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ atidarymą, kviečiame užsukti į Kauno valstybinę filharmoniją! Buvusiuose Teisingumo rūmuose įsikūrusi filharmonija garsėja ne tik įspūdingu pastato interjeru, bet ir čia reziduojančiu Kauno valstybiniu choru, kuris Europos kultūros sostinės svečiams ruošia ypatingą programą. O, kad apsilankymas filharmonijoje būtų dar įspūdingesnis, Kauno valstybinis choras klausytojus sutiks gražiausioje filharmonijos erdvėje – kolonadoje, išsiskiriančioje tautiškais art deco elementais ir nuostabiais vitražais.

Renginys vyks tris kartus per dieną: 15.30 val., 16.30 val. ir 17.30 val. (trukmė po 30 min.). Tad išsirinkite Jums patogiausią laiką atvykti!

Renginys nemokamas, bet būtina išankstinė registracija el. paštu lina@kaunofilharmonija.lt, nurodant dalyvio vardą, pavardę, telefono numerį ir į kelintos valandos renginį registruojatės.

 

Renginys „Muzika art deco“ yra „Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ programos dalis.

Įėjimas į Kauno valstybinėje filharmonijoje vykstančius renginius tik su Galimybių pasu, ES skaitmeniniu COVID pažymėjimu arba kitais Galimybių paso kriterijų atitikimą įrodančiais dokumentais (vaikams iki 12 m. 2 mėn. amžiaus negalioja). Viso renginio metu privaloma dėvėti nosį ir burną dengiančias medicinines kaukes ar respiratorius ir laikytis saugaus atstumo. Asmenų, kuriems pasireiškia ūmių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų požymiai (karščiavimas, kosulys, pasunkėjęs kvėpavimas ir pan.), prašome į renginį nevykti. Organizatoriai turi teisę neįleisti lankytojų, kuriems pasireiškia minėti požymiai.